|
Golfo sportas Lietuvoje gyvuoja jau beveik du dešimtmečius, nors profesionalų lygmenyje tik dabar po truputį skinasi kelią į tarptautinį pripažinimą.
|
Iš anksto suplanavus darbo savaitės valgymus į priekį ir skiriant šiek tiek laiko maisto gamybai, galima išleisti kone perpus mažiau pinigų, nei kasdien lankantis maitinimo įstaigose.
|
Kuprinės moksleiviui pasirinkimas yra labai svarbus klausimas, į kurį vertėtų žiūrėti atsakingai. Kaip išsirinkti tinkamą kuprinę moksleiviui?
|
Sužadėtuvės – nuostabi šventė, kurią du vienas kitą mylintys žmonės atsimena visą gyvenimą. Savaime suprantama, kad pagrindiniu šios progos simboliu tampa žiedas. Kokios yra dažniausios klaidos renkantis sužadėtuvių žiedą?
|
Viena didžiausių problemų auginant vaikus - laiko, praleidžiamo kartu su vaikais, stygius. Skaičiai išties stebina...
|
Šiais laikais gatvės maistas išgyvena tikrą revoliuciją – prabangius restorano patiekalus vis dažniau keičia viso pasaulio skonių patiekalai, kurių epicentre – sumuštiniai.
|
Kuo gi skiriasi šie vandenys ir ką galima juose pamatyti, kur galima su savo jachta saugiai prisišvartuoti ir kažką įdomaus išlipus į krantą nuveikti?
|
Dainininkė Ingrida Toleikytė-I. T. į muzikinę sceną grįžta su nauju pseudonimu, savo kūrybos daina ir pačios nufilmuotu vaizdo klipu.
|
Tik iš pirmo žvilgsnio sušių gamybos procesas gali pasirodyti sudėtingas bei reikalaujantis itin daug laiko. Iš tikrųjų, tai greitai paruošiamas maistas.
|
Dėl lenktynių savaitgalio Palangoje apsistoję poilsiautojai ras galbūt dar neragautų valgių – šiame kurorte siūlomi visame pasaulyje jau pamilti patiekalai, tokie kaip azijietiškas bao sumuštinis ar trečdalio metro ilgio bulvytės.
|